Selecteer een pagina

DCS Dispatch

Allround taxi management app. Ideaal geschikt voor samenwerking en vorming van een onderling netwerk.

Project Overzicht

De DCS dispatch-app is ontwikkeld voor TTO’s en kleinere taxibedrijven waar de centrale niet permanent bezet is. De app maakt het mogelijk om onderweg het bedrijf aan te sturen. Zo kan de centralist vanuit waar dan ook ritten doorzetten en eventuele wijzigingen doorvoeren.

Strategie

Omdat de taxi markt zich blijft ontwikkelen en alles behalve stilstaat, wordt DCS Dispatch continue door ontwikkeld. Dat houdt in dat in nauw overleg de nieuwe wensen en eisen worden vastgelegd en deze gebundeld worden. Op deze wijze is het mogelijk om in korte iteraties updates uit te brengen die iedere keer de app nog geweldiger maken.

Client Name

Dispatch Connect Services

Sector

Transport

UX Design

De centralist rijdt vaak zelf ook mee en ook de chauffeurs onderling kunnen nog het één en ander uitwisselen. Vandaar dat het belangrijk is dat de app gemakkelijk in de auto te bedienen is doormiddel van iconen in plaats van tekst waar mogelijk en de knoppen groot te maken. Ook zijn er unieke geluiden toegevoegd zodat de gebruiker weet wat voor melding er binnen komt zonder zijn/haar ogen van de weg te houden.

Wil jij ook een app?

Het is dichterbij dan je denkt!