Selecteer een pagina

We zijn een team van ontwikkelaars met toewijding aan ons vak.

We slaan de brug tussen tech en klant, houden het overzicht en verliezen nooit ons gezamenlijke doel uit het oog.

Wat we doen

We beiden op het moment twee verschillende diensten aan: maatwerk apps die aansluiten op de doelen van de klanten. Daarnaast bieden wij complete software oplossingen (denk hierbij aan de backend waar de app mee communiceert) die we samen met een onze vaste parter ontwikkelen. Concreet betekent dat we ook klanten die geen idee hebben wat er nog meer komt kijken, bij het ontwikkelen van een app, ook meteen de randzaken kunnen aanbieden.

Ondanks dat we over native apps hebben houden wij de gesprekken graag informeel en luchtig. We kunnen gemakkelijk tijdens een gesprek een goede vertaalslag maken van problemen en wensen naar een technologische oplossing. We zijn makkelijk benaderbaar voor klanten; we vinden het leuk om met ze in gesprek te zijn en vroeg in het proces met hen mee te denken. Er gaat bij ons dan ook niet direct een teller lopen; de uitdaging om samen met de klant tot iets gaafs te komen gaat voorop. Dit voelt de klant vaak ook waardoor zij ook gemakkelijker informeel contact opnemen.

Vaak voordat een project start vindt er een vrijblijvende spar-sessie plaats over het probleem/de behoefte. Op het moment dat wij een passende oplossing kunnen bedenken hiervoor kan het project van start gaan. Hiervoor hanteren wij een SCRUM methodiek (inclusief SCRUM board 🙂 ) Het project wordt opgesplitst in meerdere sprints en ingepland. Na iedere sprint vindt er een evaluatie plaats waarna de volgende sprint opgepakt kan worden. Vaak hebben we nauw informeel contact gedurende de sprints.

Wat we aanbieden

Process

Het kan lastig zijn om van idee tot een product te komen. Maar maak je maar geen zorgen, wij begeleiden je van begin tot eind, van idee tot product om samen tot jouw doel te komen.

Mobile App Development

Met een team van enthousiaste ontwikkelaars en alleen de beste tools zorgen wij ervoor dat de apps ijzersterk zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over de technische uitdagingen; die gaan wij maar al te graag aan!

UX Design

Met onze creativelingen ontwerpen wij de mooiste en meest intuïtieve apps. Dit doen we niet alleen door de trends in de gaten te houden, maar ook door die zelf neer te zetten.

LAUNCH & MONITOR

Nadat de app af is en geplaatst is in de Stores houdt het voor ons niet op! We maken gebruik van de nieuwste technologieën om de app te blijven monitoren.

Wil jij ook een app?

Het is dichterbij dan je denkt!