Selecteer een pagina

App ontwikkelaar Tilburg

App development 

Dé app ontwikkelaar in de regio Tilburg zijn wij, Appbriek. We gaan samen met jou de uitdaging aan om een geweldige app in de App Store en/of Play Store neer te zetten. Dit doen wij dus voor zowel iOS als Android zodat iedereen kan genieten van het geweldige idee dat jij hebt.

Wij zorgen ervoor dat de mobile app van uitstekende kwaliteit is, zodat je idee het best tot zijn recht komt. De app moet een geweldige ervaring verzorgen, doormiddel van onze ervaring om processen te vertalen naar ijzersterke technische functies.

App design

Een goede app heeft uiteraard een fantastisch design. Hierbij is het niet alleen van belang dat de app er geweldig uitziet, maar ook geweldig aanvoelt. Dit doen we met veel kennis en passie, omdat we zelf alleen maar de beste apps willen leveren.

Uiteraard doen wij dit op een manier wat resulteert in een oogstrelende app wat naadloos aansluit bij jouw huisstijl. Mocht je die nog niet hebben, dan kunnen we die gelijk ook ontwikkelen! Zo ben jij zeker dat er niets vergeten wordt en dat we samen een mobile app leveren waar we trots op zijn.

Wat kan jij van ons verwachten?

We beiden op het meerdere diensten aan: maatwerk apps die aansluiten op de doelen van de klanten. Daarnaast bieden wij complete software oplossingen (denk hierbij aan de backend waar de app mee communiceert) die we samen met een onze vaste parter ontwikkelen. Concreet betekent dat we ook klanten die geen idee hebben wat er nog meer komt kijken, bij het ontwikkelen van een app, ook meteen de randzaken kunnen aanbieden.

Ondanks dat we over native apps hebben houden wij de gesprekken graag informeel en luchtig. We kunnen gemakkelijk tijdens een gesprek een goede vertaalslag maken van problemen en wensen naar een technologische oplossing. We zijn makkelijk benaderbaar voor klanten; we vinden het leuk om met ze in gesprek te zijn en vroeg in het proces met hen mee te denken. Er gaat bij ons dan ook niet direct een teller lopen; de uitdaging om samen met de klant tot iets gaafs te komen gaat voorop. Dit voelt de klant vaak ook waardoor zij ook gemakkelijker informeel contact opnemen.

Vaak voordat een project start vindt er een vrijblijvende spar-sessie plaats over het probleem/de behoefte. Op het moment dat wij een passende oplossing kunnen bedenken hiervoor kan het project van start gaan. Hiervoor hanteren wij een SCRUM methodiek (inclusief SCRUM board ? ) Het project wordt opgesplitst in meerdere sprints en ingepland. Na iedere sprint vindt er een evaluatie plaats waarna de volgende sprint opgepakt kan worden. Vaak hebben we nauw informeel contact gedurende de sprints.

Wat we aanbieden

Proces

Het kan lastig zijn om van idee tot een product te komen. Maar maak je maar geen zorgen, wij begeleiden je van begin tot eind, van idee tot product om samen tot jouw doel te komen.

 

UX Design

Met onze creativelingen ontwerpen wij de mooiste en meest intuïtieve apps. Dit doen we niet alleen door de trends in de gaten te houden, maar ook door die zelf neer te zetten.

Development

Met een team van enthousiaste ontwikkelaars en alleen de beste tools zorgen wij ervoor dat de apps ijzersterk zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over de technische uitdagingen; die gaan wij maar al te graag aan!

Launch & Monitor

Nadat de app af is en geplaatst is in de App- en/of Play Store houdt het voor ons niet op! We maken gebruik van de nieuwste technologieën om de app te blijven monitoren.

Ons laatst gerealiseerde project

DCS Dispatch

Transport | Automotive | Hospitality

Allround taxi management app. Ideaal geschikt voor samenwerking en vorming van een onderling netwerk. De DCS dispatch-app is ontwikkeld voor TTO’s en kleinere taxibedrijven waar de centrale niet permanent bezet is. De app maakt het mogelijk om onderweg het bedrijf aan te sturen

1500+ Gebruikers

Wil jij ook een app?

Het is dichterbij dan je denkt!