Selecteer een pagina

Tjinsta algemene voorwaarden

Laatste wijziging: 24 september 2019

Klant staat centraal

Met onze algemene voorwaarden proberen we zo transparant mogelijk te werk te gaan zodat jij niet voor verassingen komt te staan.

  1. Definities

App: De mobiele applicatie genaamd Tjinsta app die door AppBriek is ontwikkeld en beschikbaar wordt gesteld aan gebruikers voor gebruik op mobiele telefoon of ander draagbaar apparaat met daarop een besturingssysteem van Apple of Google en eventuele updates die van tijd tot tijd plaatsvinden en alle andere software of documentatie die het gebruik van deze mobiele applicatie mogelijk maken.

Inhoud: Alle via de app toegankelijke gegevens (waaronder ook beelden en geluiden), diensten, software, bestanden, ideeën of andere informatie.

Inloggegevens: De inlognaam, het wachtwoord, de pincode of een andere wijze om uw authenticiteit vast te stellen, waarmee u toegang tot de app aangeboden verkrijgt.

Apparatuur: De (rand)apparatuur, waaronder mede begrepen een smartphone of tablet waarmee u gebruik maakt van de app, inclusief het daarbij behorende besturingssysteem.

 

  1. Gebruik van de app

2.1 U kan gebruik maken van de app, als u een Tjinsta account hebt.

2.2 Om gebruik te kunnen maken van de app, moet u de app downloaden via de App-store van Apple of de Playstore van Google.

2.3 Om zorgvuldig om te gaan met de Inloggegevens en misbruik te voorkomen, moet u de Inloggegevens altijd geheim houden. De Inloggegevens mogen in geen geval aan derden worden verstrekt.

2.4 Het is belangrijk de nieuwste versie van de app te gebruiken. Als u niet de laatste versie van de app gebruikt, dan kan het zijn dat de app niet of niet goed functioneert.

 

  1. Zorgvuldig omgaan met de app

3.1 Om goed en veilig gebruik te kunnen maken van de App moet u het meest actuele besturingssysteem van Apple of Google gebruiken. Anders kan het zijn dat de app niet of niet goed werkt.

3.2 Om misbruik en/of storingen en/of andere problemen te voorkomen, moet u er voor zorgen dat uw Apparatuur en verbindingen voldoende zijn beveiligd tegen onbevoegd gebruik door derden, malware, trojan horses en virussen.

 

  1. Door gebruikers gemaakte content

4.1 Het is niet toegestaae haatdragende, discriminerende, kwetsende of pornografische  berichten op Tjinsta te plaatsen.Samengevat mag er geen verwerpelijk inhoud geplaatst worden.

4.2 U wordt verzocht posts of gebruikers met verboden teksten of afbeeldingen te rapporteren middels de rapporteer functie

4.3 Een gerapporteerd bericht en/of gebruiker zal binnen 24 uur van Tjinsta verwijderd worden.